Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

vega concept

Workshop intuitief beeldhouwen

Introductie

Beeldhouwen in steen kunnen wij allemaal leren. Tijdens deze 4 daagse workshop leer je het intuïtief beeldhouwen. Ontdek je creatieve talenten en laat je handen het werk doen. Je gaat werken met een eigen steen en leer met diverse gereedschappen te werken.

                                "Denk in mogelijkheden"

De mens is tot veel in staat. Kunst is een zeer breed begrip. Het intuïtief beeldhouwen in steen is een prachtige kans om het drie dimensionale denken in praktijk te uit te voeren. Bij intuïtief beeldhouwen is het van wat jij er in ziet. Of wat een ander er in ziet. Meestal inspireert de vorm van de steen je gedachte.

Door een professionele begeleiding ontstaat jouw eigen beeld. Tijdens de workshops krijg je op een speelse manier de technieken aangeboden en leer je de gereedschappen te gebruiken. Ook de gebruikte steen heeft zijn uitdagingen. Het kan zomaar gebeuren dat er bij een steen op onverwachte momenten een stuk afbreekt wat niet gepland was. Hoe ga je hier mee om?. Kort samengevat een prachtige ervaring om een te worden met de steen.

Programma

             WS 1 introductie intuïtief beeldhouwen en gelijk aan de slag met de steen

            WS 2 grove bewerking

            WS 3 details bepalen

            WS 4 waterproof schuren en wax behandeling

NB Tijdens het project wordt een beeld gemaakt dat na afloop jouw eigendom is.

Resultaat workshop

Na afloop van de workshop is men in staat om zelfstandig te beeldhouwen in een zachte steensoort. Door de gereedschapskennis is men in staat om de juiste gereedschappen te herkennen voor de bepaalde bewerkingen. Het intuïtieve denken biedt de deelnemer mogelijkheden om zaken anders te leren zien.

Duur:

4 workshops van 7 uur

Maximaal aantal deelnemers:

14

Materiaal:

Beeldhouwsteen naar eigen keuze te bepalen

Materiaal en gereedschappen zitten bij de prijs inbegrepen

Locatie:

In overleg

Prijs: € 50,00 per dag bij drie dagen € 140,00 bij vier dagen € 180,00

n.b. prijs van de aan te kopen steen zit niet inbegrepen bij bovenstaande tarieven