Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

vega concept

Profiel

Door mijn meer dan 47 jaar lange ervaring in het bedrijfsleven heb ik mijzelf door ontwikkeld tot een all rounder op veel verschillende terreinen. Deze kennis wil ik nu graag delen en overdragen aan de nieuwe generatie.


Na een gedegen opleiding in de autobranche ben ik vanuit de techniek begonnen in de jaren zeventig. Hier heb ik het auto technische vak in de praktijk geleerd. Alle benodigde ondernemersdiploma’s behaald. Halverwege de jaren zeventig heb ik de overgestapt gemaakt naar de opleidingswereld en heb ik meer dan 6000 leerlingen commercieel/technisch opgeleid op het IVA in Driebergen.

In 1990 heb ik de overstap gemaakt naar de trainingswereld, bij de importeur Peugeot Nederland in Utrecht . Vanuit de technische trainingen doorgegroeid naar de commerciële trainingen. (vaardigheid, communicatie, product, verkoop en leiderschap).


In 2000 ben ik gaan werken bij de De M Factor in Amsterdam . Hier stond de psychologie van de mens centraal. Met motivatie seminars, teambuilding en persoonlijke coaching heb ik mijzelf doorontwikkeld en mijn visie verruimd. Door deze stap zijn er ook andere branches in beeld gekomen. Waardoor veel ervaring is opgedaan buiten de autowereld. Door veel menselijk gerichte trainingen te volgen heb ik een unieke combinatie ontwikkeld. Ik heb veel mensen geholpen binnen organisaties. Om ook de praktijk te ervaren heb ik zelf bij twee grote bedrijven een managementrol vervuld. Na een ervaring van 8 jaar managen heb ik mijn eigen onderneming opgestart Vegaconcept. De opgedane ervaringen  bieden veel mogelijkheden voor de toekomst